Vill ert företag nå nya kunder med en blogg – Bra idé!

Blogg för företag

Ska vi skaffa en blogg?

Funderar ert företag på att skaffa en blogg? Då tänker ni rätt. Det finns mängder med fördelar. Artiklar och blogginlägg i era kanaler är en vital del av ert företags digitala satsning. Bloggen är ett utmärkt verktyg för att kunna vinna förtroende, kunskap och tillit från era kunder. Google värderar samt indexerar innehållet och relevansen på er hemsida. Bloggen blir en tillgång, ett hjälpmedel som kommer att lyfta er på den tuffa sökmotormarknaden.

Vill ni hamna högt hos Google?

En företagsblogg är ett måste om du vill nå högt hos Google. Med rätt rubriksättning, smarta nyckelord och bildtexter är chansen att nå ut mycket större. Det är också ett utmärkt tillfälle att skapa både interna och externa länkar vilket uppskattas av Google. Ni kommer att öka kännedomen om era tjänster och produkter. En välskriven artikel skapar trovärdighet och intresse för ert varumärke, låt era kunder hitta den.

Öka trafiken till din hemsida med en blogg

Alla företag vill ha fler besökare på sin hemsida. Artiklar med innehåll som ger ett mervärde till besökaren ökar chansen för ett kontinuerligt intresse åt ert varumärke. Ett välskrivet inlägg ger inte bara trovärdighet, det skapar kundnytta och intresse hos era besökare. Innehållet driver trafik. Det är ett utmärkt sätt att öka era konverteringar och lojaliteten hos era kunder förstärks. Ett bra blogginlägg kan dessutom återanvändas, uppdateras samt spridas i era övriga kanaler. Företagets tidinvestering blir en kunskapskälla som inte sinar. Se ert innehållsarbete som ett vinstdrivande projekt över tid.

Övertyga era kunder med bloggen

Kompetensen hos era medarbetare är den viktigaste tillgången ni har. Vet era kunder om vad ni erbjuder, når ni fram mer era nyheter och är era kunder övertygade? En blogg är ett utmärkt hjälpmedel för att lyfta företaget och dess medarbetare. Inspiration är en vital del i förtroendeskapandet internt och externt. Ta alla chanser att bjuda på er kunskap, ge och få tillbaks. Profilering av era produkter och tjänster i bloggform är ett viktigt verktyg för att kunna nå ut med ert budskap. Företaget får ett personligt ansikte vilket innebär ökade möjligheter till en långsiktig relation.

Konverteringar och besök

Sammantaget blir företagsbloggen ert starkaste vapen i jakten på konverteringar och ökad trafik till er hemsida. Möjligheterna att skapa potentiella kunder via era besökare på bloggen är stora.

Nu kör vi!

Vill ni starta en företagsblogg eller behöver ni hjälp med er befintliga. Då är vi rätt partner för er. Vi kan bädda in en blogg på er hemsida eller skapa en unik plats för era budskap. Vårt WordPress-system är extremt lättanvänt och tidsbesparande. Dessutom erbjuder vi ett smart verktyg för att skapa sökmotoranpassade texter på nolltid!

Räcker inte tiden till?
Hör av er! Vi älskar att skriva om produkter och tjänster, vi är dessutom snabba och effektiva i vårt arbete. Utmana oss, vi lovar att leverera bra och innehållsrika texter samt inspirerande bilder.

Om WordPress

Vi använder WordPress som CMS. Det är marknadens största och mest populära system för hemsidor. En bonus med WordPress är att ni inte blir beroende av företag eller enskilda personer. Det finns flertalet oberoende partners som snabbt och effektivt kan hjälpa er. Det gör att ert företag inte blir bundna till längre avtal. WordPress är ett mycket lättanvänt system. Du kan helt enkelt fokusera på innehållet, tekniken är redan på plats. Vi använder en lösning som möjliggör ”on editing live” direkt på hemsidan. Det innebär att du kan förhandsgranska allt innan du publicerar, skapa tidsanpassade artiklar och få tillgång till versionshantering om du vill återgår till en äldre version av ditt inlägg. Vi vågar påstå att WordPress är det absolut bästa valet för din hemsida.

Vårt system har mängder med möjligheter. Det går snabbt att ändra och byta utseende på er hemsida, läs mer om detta här. Det ingår viktiga tillägg som hjälper till att göra er hemsida snabb och effektiv. Du får helt enkelt en hemsida av absoluta toppnivå! Läs mer om några av våra kundcase här. Har ert företag en hemsida som är gjord i WordPress redan idag? Inga problem. Vi kan se över funktionerna och rekommendera lösningar och tillägg som förbättra er hemsida i WordPress.