Hemsida som rådgör för dig med fotproblem

Vi är stolta över att presentera vällingbyortopedi.se. De är specialister på fotoperationer/behandlingar och använder den allra senaste operationstekniken. Hemsidans syfte är att informera om de möjligheter som finns för att förebygga långsiktiga problem med rygg och höfter till följd av fotproblem. Hemsidan är en informationsbas med fakta, artiklar och videoinslag.

Vårt uppdrag var att ta projektet från start till mål. Förstudie, projektledning, produktion och uppföljning. Vi har också ingått ett supportavtal med Vällingby Ortopedi där systemuppdateringar, utveckling och bild/video-redigering ingår.

Sidan är gjord med WordPress senaste teknik.

Besök vällingbyortopedi.se

Support av WordPress CMS

En av de bästa sakerna med WordPress är den ständiga utvecklingen av systemet. Det finns mängder med hjälpmedel som förbättrar användarupplevelsen och gör det dagliga arbetet med hemsidan lättare där vi ger support.  Under gårdagens möte med Hyresgästföreningen region Stockholm noterade vi behovet av en utbildning i det nya sättet att arbeta visuellt med publiceringssystemet. Vi ska också titta på vårt sätt att arbeta med bilder, videos och sliders. En annan viktig del är den verktygslåda som vårt system tillhandahåller. Det finns mängder med intressanta delar som kan appliceras på innehållet. Det kan till exempel handla om FAQ-modul, tabbar som visualiserar text, bildhantering och mycket mer. En av de viktigaste delarna för en webbredaktör är SEO-anpassad text och bild. Tidigare har många vänt sig till byråer som har specialiserat sig på dessa områden. Verktyget Yoast ersätter dem på ett mycket förtjänstfullt sätt. Det är kostnadseffektivt, kraftfullt och ligger i framkant när det kommer till SEO-optimering. Med enkla tips och råd kan man snabbt och effektivt SEO-anpassa sin text och sina bilder för att bli så Googleoptimerade som möjligt.

– Det är roligt, nästan som en sport att förvandla de röda ”pekpinnarna” till gröna bockar säger Mikael Karlsson på kommunikationsavdelningen.

Hjälp, tips och råd

Vi på Tilkom är nästan larvigt nyfikna på de digitala kommunikationsverktyg som finns. Sättet att ta dem till sig, utveckla sin egen affär och inte minst förenkla upplevelsen för besökarna. Vi delar gärna med oss av allt vi tar del av. Det är givande att sitta hos våra kunder. Vi lär oss mycket av det och det ger oss insikter om vårt sätt att arbeta. Vårt mål är att våra kunder ska ligga i framkant när det kommer till smarta lösningar, förenklingar och förbättringar!

Läs mer om Hyresgästföreningen region Stockholm!