Vi är stolta över att presentera kunder med olika bakgrund. Inget projekt är för litet eller stort för oss.

Först ut: Pizzeria Lilla Näckrosen. En respekterad och omtyckt kvartersrestaurang i de klassiska kvarteren kring Gamla Filmstaden i Solna. Utbudet är varierat och omfattande. Vår utmaning var att presentera menyn på ett överskådligt sätt samt att fånga känslan av 50-tal från det idylliska Näckrosens Torg.
Besök https://lillanackrosen.se

Nummer två: Kicki Odin Fotografi. Hon har, med sina egensinniga och häpnadsväckande bilder, fångat många följare på sociala medier. Nu samlar hon allt på en ny modern webbplats. Med kategorier som människor, natur och abstrakt samlar hon in vårt bildspråk på ett smått fantastiskt sätt.
Besök https://kickiodinfotografi.se

Vårt sätt att arbeta med WordPress

Vi använder WordPress som publiceringssystem. Det är marknadens största och mest populära system för hemsidor. En fördel med WordPress är att ni inte blir beroende av företag eller enskilda personer. Det finns flertalet oberoende partners som snabbt och effektivt kan hjälpa er. Det gör att ert företag inte blir bundna till längre avtal. WordPress är ett mycket lättanvänt system. Du kan helt enkelt fokusera på innehållet, tekniken är redan på plats. Vi använder en lösning som möjliggör ”on editing live” direkt på hemsidan. Du kan dessutom förhandsgranska allt innan du publicerar, skapa tidsanpassade artiklar och få tillgång till versionshantering om du vill återgår till en äldre version av ditt inlägg. Vi vågar påstå att WordPress är det absolut bästa valet för din hemsida.

Vårt system har mängder med möjligheter. Det går snabbt att ändra och byta utseende på er hemsida, läs mer om detta här. Det ingår viktiga tillägg som hjälper till att göra er hemsida snabb och effektiv. Du får helt enkelt en hemsida av absoluta toppnivå! Läs mer om några av våra kundcase här. Har ert företag en hemsida som är gjord i WordPress redan idag? Inga problem. Vi kan se över funktionerna och rekommendera lösningar och tillägg som förbättrar er hemsida i WordPress.

Andra webb-system

Vi har erfarenhet av många olika CMS/webb-system. Till exempel EPI-server, Umbraco med flera. Om du behöver hjälp av en webbansvarig eller webbredaktör ska du kontakta oss. Vi har mångårig erfarenhet av dessa yrken.

Kontakta oss på tilkom så berättar vi mer kring projektet och hur ni som företag kan ta kontroll över er hemsida från dag 1!

Läs mer om Tilkom

Webbyrå i Stockholm

Läs mer på vår Facebook-sida