Tilkom och Ivarssons Entreprenad byggde hemsidan tillsammans

Vi är extremt stolta över att lansera ivarssonsentreprenad.se. Företaget ville att göra om sin befintliga hemsida från grunden och valde Tilkom som samarbetspartner.

Bolaget verkar över hela landet i stora projekt och är aktiva i byggnationen av Marieholmstunneln, Västlänken i Göteborg med flera stora arbeten i regionen.

– Vi ville ha en bättre kontroll över vår hemsida och ett grundkrav var att kunna hantera webb-systemet på egen hand. Vi är mycket nöjda över den workshop som inledde samarbetet med Tilkom. Vi fick lära oss webb-systemet WordPress från grunden och kunde på så sätt ta kontroll över hemsidans utveckling, berättar Rebecka Ivarssson, Medieansvarig på Ivarssons Entreprenad AB.

Vårt sätt att arbeta med WordPress

Vi använder WordPress som publiceringssystem. Det är marknadens största och mest populära system för hemsidor. En fördel med WordPress är att ni inte blir beroende av företag eller enskilda personer. Det finns flertalet oberoende partners som snabbt och effektivt kan hjälpa er. Det gör att ert företag inte blir bundna till längre avtal. WordPress är ett mycket lättanvänt system. Du kan helt enkelt fokusera på innehållet, tekniken är redan på plats. Vi använder en lösning som möjliggör ”on editing live” direkt på hemsidan. Du kan dessutom förhandsgranska allt innan du publicerar, skapa tidsanpassade artiklar och få tillgång till versionshantering om du vill återgår till en äldre version av ditt inlägg. Vi vågar påstå att WordPress är det absolut bästa valet för din hemsida.

Vårt system har mängder med möjligheter. Det går snabbt att ändra och byta utseende på er hemsida, läs mer om detta här. Det ingår viktiga tillägg som hjälper till att göra er hemsida snabb och effektiv. Du får helt enkelt en hemsida av absoluta toppnivå! Läs mer om några av våra kundcase här. Har ert företag en hemsida som är gjord i WordPress redan idag? Inga problem. Vi kan se över funktionerna och rekommendera lösningar och tillägg som förbättrar er hemsida i WordPress.

Andra webb-system

Vi har erfarenhet av många olika CMS/webb-system. Till exempel EPI-server, Umbraco med flera. Om du behöver hjälp av en webbansvarig eller webbredaktör ska du kontakta oss. Vi har mångårig erfarenhet av dessa yrken.

Kontakta oss på tilkom så berättar vi mer kring projektet och hur ni som företag kan ta kontroll över er hemsida från dag 1!

Läs mer om Tilkom

Webbyrå i Stockholm

Läs mer på vår Facebook-sida

Om Ivarssons Entreprenad AB:

Ivarssons Entreprenad är ett mark-och anläggningsföretag som verkar i Syd- och Mellansverige. Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten och är även specialiserade inom områden såsom djupa schakter och marinrelaterade uppdrag med fokus på stabilitetshöjande åtgärder och erosionsskydd. Vår maskinpark innehåller ett 60-tal band- och hjulmaskiner med varierad räckvidd och kan hyras med eller utan förare. Vi genomför både egna och underentreprenader med personal som har lång erfarenhet av arbete med framförallt långgrävare både på vatten och land.

Besök ivarssonsentreprenad.se