Det har varit en intensiv sommar för oss på Tilkom. Förutom att skapa vår egen grafiska identitet och webbplats har vi arbetat med flertalet konsultuppdrag. Fokus har legat på det kommande bolaget Huddinge Samhällsfastigheter. Huge Fastigheter (Huddinge kommuns kommunala bostadsbolag) genomgår en fission. De två nya bolagagen blir Huge Bostäder AB, men fokus på bostäder och kommersiella centrumanläggningar och Huddinge Samhällsfastigheter med fokus på lokaler som skolor, äldreboenden, daghem, idrottsplatser med mera.

Under sommaren har Tilkom byggt upp Huddinge Samhällsfastigheters externa webbplats som kommer att sjösättas under oktober. Vi har arbetat i publiceringsverktyget Umbraco. Nu kommer webbredaktörer ta vid för att finslipa de sista texterna inför lanseringen.

Vårt fokus nu ligger på att hjälpa Huddinge Samhällsfastigheter med ett nytt Intranät. Vi är inbjudna till en workshop nu på onsdag och har redan startat arbetet med struktur och plattform.

Det är en spännande tid för Huddinge Samhällsfastigheter. Vi på Tilkom är stolta och glada över att få vara en del i den digitala uppbyggnaden som är så viktig för ett nystartat bolag.

Vi ser också fram emot att få arbeta med Flottsbro under hösten. Vi tar sikte på ett nytt mobil-anpassat system för att kunna hyra utrustning under vintersäsongen.

Hösten är en bit bort, men vi är redan i full gång och nu under veckan väntar ytterligare ett spännande möte.

Vi hörs!

/Gänget på Tilkom