WordPressbyrå i Stockholm

Prisvärda hemsidor

Vi är en liten webbyrå i Stockholm som arbetar med WordPress. Vår fokus ligger på snabba resultat och mycket prisvärda hemsidor för det mindre eller större företaget. Det är enkelt och snabbt att göra hemsidor. Det system vi använder är flexibelt, lättanvänt och säkert. Vi är en konsult som älskar att bygga hemsidor!

Vi gillar WordPress

Tre saker som vi tycker extra mycket om är:

Snabbt att installera WordPress

Att installera en WordPress hemsida är enkelt. Det tar någon minut på de flesta webbhotellen och är i de flesta fall gratis.

Flexibelt system

Du kan få en anpassad profil för just ditt företag. Din grafiska manual kan snabbt appliceras på er hemsida i WordPress.

Lätt att använda

Det är enkelt, roligt och snabbt att arbeta i WordPress. Du behöver inga förkunskaper och kan ändra innehåll, bilder och menyer på egen hand.

Tilkom bygger er WordPress hemsida.

Vi kan bygga grunden, sätta upp alla sidor och bilder. Vi bygger mallsidor åt er som enkelt kan kopieras in på hemsidan. Det är superenkelt att uppdatera sidan. Vi visar gärna hur det går till. Det brukar räcka med en timmes utbildning för att komma igång.

Skapa och ändra innehåll på er WordPress-sida.

Det är smidigt och lätt att ändra och skapa nytt innehåll. Arbetet sker på själva hemsidan och inte i något krångligt system. Du kan förhandsgranska dina ändringar och dessutom gå tillbaka till en tidigare version av sidan om du inte blir nöjd. Skapa utkast, tidspublicera och låt ert team granska sidan innan den publiceras.

Administration i WordPress

Är ni en eller flera som ska arbeta med hemsidan? Inga problem. Det går att ha administratörer, redaktörer och granskare. Det är dessutom lätt att lägga till och ta bort användare. Det gör ni själva!

Ändra din hemsida i WordPress

Det är enkelt att ändra layouten på sidan. Med några få steg kan din hemsida få ett helt nytt utseende och samtidigt behålla innehållet. Det är ett effektivt sätt att skapa en ny hemsida på, utan att behöva flytta befintligt innehåll. Det innebär att ert företag alltid kan ha en modern och uppdaterad hemsida. Läs om hur lätt det är att ändra layout på sin hemsida

Design i WordPress

Oavsett om ni har ett litet eller stort företag, får ni en unik design, anpassad för just er. Om ni har en grafisk profil lägger vi in den. Om ni inte har en färdig profil hjälper vi er med ett snyggt och modernt utseende.

Anpassad för mobiltelefonen

Våra hemsidor i WordPress byggs med den senaste tekniken som kallas för responsiv design. vilket innebär att de är anpassade och optimerade för dator, mobil och surfplatta. Uppdateringarna sker på en plats och fungerar lika bra på alla enheter. Smidigt, lätt och effektivt. Läs om hur vi testar sidan för alla enheter.

Responsive design I WordPress

Vår webbyrå i Stockholm arbetar med resonsiv design

WordPress är framtidssäkert

WordPress är världens största system för webbpublicering. Det innebär att er hemsida inte är beroende av ett specifikt företag. Det finns mängder med utvecklare och supportteam som kan hjälpa er vid behov. Systemet utvecklas kontinuerligt och det finns tilläggsmoduler för precis allting och lite till.

Har ni redan en hemsida i WordPress?

Vi hjälper mer än gärna till att ändra och uppdatera er hemsida. Det kan gälla textproduktion för artiklar eller produkter, bilder, videos och mycket mer.

Anpassa er WordPress hemsida för Google

Att anlita en sökmotorbyrå är både kostnads och tidskrävande. Med ett smart och lättanvänt tillägg kan ni själva anpassa ert innehåll för Google. Systemet guidar er och ger exempel på vad som kan göras bättre. Kan det bli enklare att sökmotoroptimera er hemsida i WordPress!

Utbildning i WordPress

Det ingår alltid utbildning i WordPress hos oss. Vi sitter tillsammans med er och vi arbetar med just er hemsida. Om ni redan har WordPress, men känner att ni vill uppdatera er webbplats är vi rätt partner. Vi visar de senaste nyheterna och bjuder på tips och trix!

Priser för en WordPress hemsida

Vår webbyrå är mycket kostnadseffektiv. Det mindre företaget kan snabbt och effektivt få en hemsida under 10 000 kr. Det ingår flera sidor, unik design, utbildning och bilder. Ni får helt enkelt en proffsig, lättanvänd och modern hemsida för ett mycket bra pris. Vi har också hemsidor för det större företaget som behöver många sidor, kopplingar till system eller e-handel. Kontakta oss för mer information.

Kort och gott. Vill ert företag ha en modern, lättanvänd och prisvärd hemsida är vi ett mycket bra val!

Allt om systemet!